Webdesign gaat verder

Webdesign is een algemene term voor het uiterlijk van een website en erg belangrijk als het gaat om de uitstraling van je online zichtbaarheid. Maar webdesign gaat verder. Webdesign is een website logisch opbouwen, qua structuur, rekening houdend met de bezoeker en goed rekening houden met welke informatie belangrijk is. Om te zorgen dat Google de site goed indexeert zijn er ook andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Webdesign is het totaalplaatje. Alkema Webdesign heeft als doel om het totaalplaatje van jouw website goed op de kaart te zetten en de website op maat voor je te bouwen.

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Alkema Webdesign is gespecialiseerd in het bouwen van websites met het CMS (content management systeem) WordPress. 

contactgegevens

Wijk bij Duurstede - Beerze 5

06 23 22 66 34

info@alkema-it.nl

Webdesign op mobiel

We kijken gemiddeld meer dan 200 keer per dag op onze mobiel. Het mobiele gebruik neemt meer en meer toe. Websites worden ook steeds meer op de mobiel bezocht, of er wordt vanuit een zoekopdracht in Google doorgeklikt. Het is daarom heel belangrijk dat jouw website op een mobiele telefoon goed wordt weergegeven. Google indexeert alleen de mobiele versie van  websites. Daarom is het ontwerp en de vormgeving van de mobiele versie het belangrijkste ontwerp. Alkema Webdesign zorgt ervoor dat elke website goed weergegeven wordt, ook op desktop en tablet.

Diensten alkema webdesign